I HOME I CURSUSAANBOD I PARTNERS I CONTACT

Een sfeervol interieur, zorgvuldig bedacht, gecreëerd en gestyled, met aandacht, met passie. Een interieurplan, een materiaalplan, een lichtplan, een interieur wordt zorgvuldig bedacht en uitgevoerd. En als het interieur dan gereed is dan verdient dit het ook om met dezelfde aandacht en passie gefotografeerd te worden. Zodanig dat de sfeer tot uitdrukking komt, de kleuren tot hun recht komen, de lichtinval gunstig benut wordt en dat de kennis en kunde van de styliste of interieurarchitect er van af straalt.

INTERIEURFOTOGRAFIE

Jannemieke Fotografie organiseert in samenwerking met het ETC Design Center diverse fotografie cursussen. Van een basiscursus interieurfotografie tot expertcursussen. Deze cursussen worden verzorgt op de ETC Academy in Culemborg.
 
De cursussen zijn allen gericht op interieurfotografie en leren u als styliste, interieurarchitect etc. het door u opgeleverde interieur op een bijzonder mooie wijze te fotograferen, met dezelfde aandacht waarmee u het interieur ontworpen, gecreëerd en gestyled heeft. Overzichts-, detail- en sfeerfoto's die u voor uw eigen portfolio, website, magazines e.d. kunt inzetten. Interieurs die het waard zijn om gezien te worden, gefotografeerd met aandacht.
 
Bekijk het cursusaanbod en meld u aan ......
 
© Jannemieke Fotografie