JF Fotogroep en Workshops

JF Fotogroep

De JF Fotogroep is een groep voor amateurfotografen waarbij je kunt aansluiten met een basiskennis van fotografie en als je fotograferen leuk vindt. Voor de JF Fotogroep organiseer ik, sinds 2016, leuke uitstapjes en avonden met uitdagende foto-opdrachten. Kennis delen en jezelf ontwikkelen zijn de uitdagingen die op je wachten als je je aansluit bij de JF Fotogroep.

De georganiseerde uitstapjes en avonden variƫren van onderwerp zoals natuur-, macrofotografie, portretfotografie, straatfotografie, nachtfotografie etc. Er zijn momenten waarop we theorie met elkaar bespreken, maar vooral veel momenten dat we aan het fotograferen zijn. Meestal in de vorm van opdrachten die vooraf worden besproken. De opdrachten worden individueel, maar ook in groepjes uitgevoerd.

Het doel van de JF Fotogroep is vooral het samen plezier beleven aan fotografie en jezelf te blijven ontwikkelen als fotograaf.

Je bent een jaar lang lid van deze groep en kunt dan alle leuke een leerzame dagen en avonden meedoen. Het maximaal aantal leden voor de JF Fotogroep voor 2022 is bereikt.

Workshops

Workshops worden in groepen gegeven, maar ook individueel. Een workshop kan een basisworkshop fotografie zijn, maar ook een volledig op-maat-workshop aangepast op de vragen en wensen die er zijn.

Basisworkshop
De meest gestelde vraag is toch wel: hoe werkt mijn camera? Een camera heeft veel mogelijkheden, zeker een spiegelreflex- of systeemcamera. Wil je daar het maximale uithalen volg dan een basisworkshop fotografie. Ik leg je graag uit waar de knoppen op je camera voor zijn en wat je er mee kan, maar vooral hoe je een mooiere foto kunt maken. Deze workshop kan individueel, maar ook in groepsverband worden gegeven.

Workshops-op-maat
Op zoek naar een leuke uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen in de fotografie, of samen met je collega’s of vrienden een gezellige dag of middag fotografie beleven? Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Workshop Beeldbewerken met Photoshop
Lekker foto’s aan het maken, maar wil je een stapje verder? Van je mooie foto’s, nog mooiere foto’s maken, of ze creatief bewerken, of een collage maken. Photoshop biedt veel mogelijkheden. Ik leg graag het programma uit zodat je daarna lekker aan de slag kunt met je foto’s.