Portfolio

Bedrijfsfotografie

Een foto is een visitekaartje voor uw bedrijf. Ik maak met plezier foto’s van uw bedrijf, bedrijfsprocessen, productfoto’s en zakelijke portretten. Allemaal met aandacht en met oog voor detail. Een visitekaartje moet er immers top uitzien.

Referenties, een aantal websites waar ik de fotografie voor verzorg:
Dumil, Knooploos Massage, Eko Boerderij De Lingehof, Tuinderij De Stroom, Appeltje-Eitje

Fotografie voor particulieren

Portretfotografie
De kinderen, het hele gezin, familie of met vrienden, gezellig met de hond, heerlijk naar buiten of in de studio veel is mogelijk. Een fotosessie moet vooral een fijne ervaring zijn, lekker plezier maken met elkaar. Dat levert spontane foto’s op die kunnen worden uitvergroot voor aan de muur, verwerkt worden in een mooie fotoboek, etc. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Huwelijksreportage
Een huwelijksreportage mogen maken vind ik altijd een grote eer. Daarom vind ik het ook belangrijk dat we samen deze dag goed voorbereiden, zodat jullie op de dag zelf vooral kunnen genieten van alles wat er gebeurd. En dat ik bezig kan zijn met het maken van mooie foto’s om deze dag voor altijd vast te leggen. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Exposities

Door de jaren heen hebben er op diverse plekken exposities van mij gehangen. Exposities maak ik met veel plezier, omdat ik er doorgaans echt iets van mezelf van kan maken.

Versleten maar niet vergeten
Versleten speelgoed, versleten door het spelen, dat is wat ik zocht voor deze expositie. Het is vaak dierbaar speelgoed, want ondanks dat het soms compleet versleten is, is het wel bewaard gebleven en dat maakt deze serie zo bijzonder.

Heden en verleden met elkaar verweven
Het dorp waar ik woon (Zetten) en de omgeving waar ik dagelijks kom (Landgoed Hemmen) hebben een interessant verleden, waarvan op dit moment niet alles meer zichtbaar is. O.a. het prachtige landhuis dat eens in Hemmen stond, de prachtige gebouwen die Zetten eens rijk was, ze zijn verdwenen. Ik probeer me een voorstelling te maken hoe het er had uitgezien als deze gebouwen er nog wel zouden zijn. Door het combineren van oude en nieuw gemaakte beelden visualiseer ik dit.

De KLEINE wereld GROOT maken
De natuur heeft ons veel moois te bieden, maar vaak gaan we er te snel aan voorbij om de details te kunnen zien. Met deze expositie neem ik u mee in de kleine wereld van de natuur. De wereld die je ziet als je echt even stil gaat staan en niet alleen kijkt, maar vooral ook gaat zien! De kleine dingen zien, opent je ogen voor een wereld vol details.

Bij de bloemen gaat het om de sfeer en de details, het licht dat op het onderwerp valt en de kleuren. Bij de dieren draait het ook om sfeer, maar vooral ook om de karakters van de verschillende dieren. Niet alleen het registreren van een soort, maar een karakter vastleggen vind ik de uitdaging.

Hemmen, het landgoed
Ik kom graag op landgoed Hemmen voor een wandeling, een fotosessie of om mooie foto’s te maken van het landgoed. Door de jaren heen heeft dat een grote collectie foto’s opgeleverd die ik ook graag laat zien.

Boeken en Bladen

Door de jaren heen heb ik meegewerkt aan diverse boeken en bladen. Een paar voorbeelden zijn mijn eigen fotoboek over Hemmen, het Heerlijk Hemmen magazine en een boek over BIG Challenge.